Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
«Τρέλα» για τον Νίκο Γκάλη στο Παλέ.
Ο Νίκος Γκάλης συνάντησε και τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα του 1987, τον «Μπέμπη» Φάνη Χριστοδούλου ο οποίος είναι μάνατζερ στον Πανιώνιο και αφού χαιρετήθηκαν τα είπαν σε εγκάρδιο κλίμα.
Οι δύο θρύλοι έκαναν δηλώσεις στην ΕΡΤ. «Τι μόνο εικόνες; Με τον Φάνη ήμασταν οικογένεια. Εδώ είναι η ιστορία του μπάσκετ. Το μπάσκετ ξεκίνησε από εμάς νομίζω. Τον Φάνη τον αγαπώ, όπως και όλα τα παιδιά», είπε ο Νίκος Γκάλης.
«Τι να πω για τον Νίκο; Τον έχω στην καρδιά μου. Ζήσαμε τα καλύτερά μας χρόνια στην Εθνική ομάδα. Να είναι καλά και αυτός και να χαίρεται την οικογένειά του» είπε από την πλευρά του ο Φάνης.