O Παναθηναϊκός άντεξε στο θρίλερ με την Ρεάλ και τελικά επικράτησε με 82-81 χάρη στο καλάθι του Γκραντ που ξεσήκωσε το Τelekom Center Athens.
Μετά τη λήξη του αγώνα και το δραματικό φινάλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε story στο instagram χρησιμοποιώντας πλάνο από τη στιγμή που ο Σλούκας περίμενε να μιλήσει στο flash interview. Πάνω στο βίντεο πρόσθεσε το μήνυμά του, απευθυνόμενος στον αρχηγό του Παναθηναϊκού: «Άιντε αρχηγέ! Σήμερα είναι το turning point. Πάμε να το σηκώσουμε».
To Final Four διεξάγεται φέτος στο Telekom Center Athens, ενώ ο Έλληνας γκαρντ σήκωσε το 2024 τη Euroleague σαν αρχηγός του Παναθηναϊκού.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ