O Παναθηναϊκός άντεξε στο θρίλερ με την Ρεάλ και τελικά επικράτησε με 82-81 χάρη στο καλάθι του Γκραντ που ξεσήκωσε το Τelekom Center Athens.
Μετά τη λήξη του αγώνα και το δραματικό φινάλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε story στο instagram χρησιμοποιώντας πλάνο από τη στιγμή που ο Σλούκας περίμενε να μιλήσει στο flash interview. Πάνω στο βίντεο πρόσθεσε το μήνυμά του, απευθυνόμενος στον αρχηγό του Παναθηναϊκού: «Άιντε αρχηγέ! Σήμερα είναι το turning point. Πάμε να το σηκώσουμε».
To Final Four διεξάγεται φέτος στο Telekom Center Athens, ενώ ο Έλληνας γκαρντ σήκωσε το 2024 τη Euroleague σαν αρχηγός του Παναθηναϊκού.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.