Οι Ισπανοί είναι στην 10η θέση με 12 βαθμούς και κυνηγούν την είσοδό τους στην 8αδα που δίνει απευθείας πρόκριση στους "16'" ενώ οι Τούρκοι είναι 18οι με 9 βαθμούς και το πιθανότερο είναι να είναι στα playoffs.
Η ομάδα της Μαδρίτης θέλοντας να διαφημίσει το παιχνίδι στα social media της επέλεξε ως guest κάποιες από τις εκατομμύρια γάτες που είναι το σήμα κατατεθέν της Πόλης.
Της φωτογράφισαν δίπλα στην φανέλα της Ατλέτικο σε διάφορα σημεία της Πόλης και οι γάτες απλά έκλεψαν την παράσταση.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς