Ολυμπιακός: Χωρίς Γκαρθία και Έσε κόντρα στην Κηφισιά
Δύο σημαντικές απουσίες μετρά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Κηφισιά για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του στο συγκεκριμένο ματς.
Σε αυτή δεν υπάρχουν τα ονόματα του Ντάνι Γκαρθία και του Σαντιάγο Έσε που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού και για αυτό ανάμεσα στους εκλεκτούς βρίσκεται το όνομα του Λιατσικούρα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.