Στην αλλαγή προχώρησε η διοργανώτρια ΕΠΟ, επειδή το γήπεδο της Νεάπολης που επρόκειτο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, θα προφυλαχθεί λόγω της επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου.
Εκτός από το ερχόμενος ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Νίκαιας θα γίνουν τις επόμενες μέρες οι αναμετρήσεις του Ιωνικού με τον Σαρωνικό Αναβύσσου (26/10) και τον Γιούχτα (2/11), για τη Γ' Εθνική, οπότε δεν ήταν εφικτό να γίνουν τέσσερα ματς μέσα σε μια εβδομάδα και ειδικά τα τρία μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών.
Υπενθυμίζεται ότι στο στάδιο της θεσσαλικής πρωτεύουσας η Κηφισιά είχε νικήσει, ως γηπεδούχος, τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών