Οι Αγγελόπουλοι βράβευσαν τον Παπανικολάου για το ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών στον Ολυμπιακό - Δείτε βίντεο
Ο Κώστας Παπανικολάου τιμήθηκε για τις 748 συμμετοχές του με τα ερυθρόλευκα, γνωρίζοντας την αποθέωση στο ΣΕΦ
Σε μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντουμπάι BC, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τίμησαν τον αρχηγό των ερυθρολεύκων, Κώστα Παπανικολάου, για το μοναδικό ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της ομάδας.
Ο Παπανικολάου προσπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη στον προηγούμενο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας τις 748 συμμετοχές, και πλέον αποτελεί τον απόλυτο ρέκορντμαν του συλλόγου.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του αρχηγού, του επέδωσε σε τελετή πριν το τζάμπολ ειδικό κάδρο ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της διαδρομής του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Η απονομή ήρθε σε μια βραδιά EuroLeague, ενισχύοντας το ιδιαίτερο κλίμα στις εξέδρες του ΣΕΦ, με το κοινό να αποθεώνει τον Παπανικολάου για το ήθος, την αγωνιστικότητα και τη συνέπειά του όλα αυτά τα χρόνια.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.