Οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών απέδωσαν καρπούς και ο Τάισον είπε το «ναι» στην τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμη τουλάχιστον σεζόν.
Οι επαφές των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά παρόλο που αρχικά φάνηκε να υπάρχει μεγάλη απόσταση, από τη μια η επιθυμία του παίκτη και από την άλλη η δεδομένη επιθυμία του Λουτσέσκου να τον έχει μαζί του και φέτος, βοήθησαν στο να γεφυρωθεί το χάσμα.
Κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες δηλώσεις του παίκτη στη Βραζιλία όπου έδειχνε ξεκάθαρα το συναισθηματικό του δέσιμο με τον Δικέφαλο. Για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα όπου ο Τάισον απάντησε θετικά στην τελευταία πρόταση που είχε στα χέρια του και έτσι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη γι ατις υπογραφές και για να ξεκινήσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.