Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο που είναι μόνιμα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι διακοπές στη Μύκονο. Το προανήγγειλε μετά τον τελικό του Roland Garros όπου έχασε από την Κόκο Γκοφ και το έκανε πράξη.
Είναι στο «νησί των ανέμων» μαζί με τον Έλληνα σύντροφό της, επιχειρηματία Γιώργο Φραγκούλη, που δραστηριοποιείται κυρίως στη Βραζιλία, και «ανέβασαν» και μια φωτογραφία τους στα social media με φόντο τους ανεμόμυλους.
Η Αρίνα επισκέφτηκε και την περασμένη χρονιά την Ελλάδα και την λατρεύει. Εκτός από τον σύντροφό της είναι πολύ καλή φίλη με το ζευγάρι Μπαντόσα-Τσιτσιπά και έχει και άλλον ένα λόγο να επισκέπτεται τη χώρα μας.
Η Λευκορωσίδα τενίστρια μετά τον τελικό του Roland Garros είχε πει για τη Μύκονο: «Έχω ήδη κλείσει μια πτήση για Μύκονο, αλκοόλ, ζάχαρη. Χρειάζομαι μόνο μερικές μέρες για να ξεχάσω εντελώς αυτόν τον τρελό κόσμο και αυτό το τρελό πράγμα που συνέβη σήμερα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν. Απλώς προσπαθώ να είμαι πολύ ευγενική αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρετε, δεν υπάρχει άλλη λέξη που να μπορεί να περιγράψει αυτό που συνέβη σήμερα στο γήπεδο. Αλλά ναι, τεκίλα, gummy bears, κολύμπι, να είμαι σαν τουρίστας για μερικές μέρες».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.