Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο που είναι μόνιμα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι διακοπές στη Μύκονο. Το προανήγγειλε μετά τον τελικό του Roland Garros όπου έχασε από την Κόκο Γκοφ και το έκανε πράξη.
Είναι στο «νησί των ανέμων» μαζί με τον Έλληνα σύντροφό της, επιχειρηματία Γιώργο Φραγκούλη, που δραστηριοποιείται κυρίως στη Βραζιλία, και «ανέβασαν» και μια φωτογραφία τους στα social media με φόντο τους ανεμόμυλους.
Η Αρίνα επισκέφτηκε και την περασμένη χρονιά την Ελλάδα και την λατρεύει. Εκτός από τον σύντροφό της είναι πολύ καλή φίλη με το ζευγάρι Μπαντόσα-Τσιτσιπά και έχει και άλλον ένα λόγο να επισκέπτεται τη χώρα μας.
Η Λευκορωσίδα τενίστρια μετά τον τελικό του Roland Garros είχε πει για τη Μύκονο: «Έχω ήδη κλείσει μια πτήση για Μύκονο, αλκοόλ, ζάχαρη. Χρειάζομαι μόνο μερικές μέρες για να ξεχάσω εντελώς αυτόν τον τρελό κόσμο και αυτό το τρελό πράγμα που συνέβη σήμερα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν. Απλώς προσπαθώ να είμαι πολύ ευγενική αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρετε, δεν υπάρχει άλλη λέξη που να μπορεί να περιγράψει αυτό που συνέβη σήμερα στο γήπεδο. Αλλά ναι, τεκίλα, gummy bears, κολύμπι, να είμαι σαν τουρίστας για μερικές μέρες».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι