Φωτιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο γκαράζ έκτασης περίπου 350 τ.μ. τριώροφης πολυκατοικίας το μεσημέρι της Τρίτης (11/08) επί της οδού Ερμού στο Ελληνικό.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 13:15 και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, αποτρέποντας την επέκταση της φωτιάς.
Για λόγους ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε προληπτική απομάκρυνση των ενοίκων τόσο της τριώροφης πολυκατοικίας όσο και μιας παρακείμενης διώροφης.
Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο σε 90 λεπτά.
Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται, ενώ για την υπόθεση κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αθηνών.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.