Ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης και ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσέ στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague. Οι πράσινοι πλήρωσαν τα λάθη τους και έτσι δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους παίκτες του μετά την ήττα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι κάποιες φορές πρέπει να αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου.
Αναλυτικά όσα είπε στα αποδυτήρια:
«Κάποιες φορές πρέπει να αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου και να προχωράς μπροστά. Πέρσι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε, φέτος ήταν εκείνοι καλύτεροι και νίκησαν δίκαια. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία