Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό και ηττήθηκε από τη Μάλαγα με 65-71, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Τα λάθη της πλήρωσε η Ένωση στο τέλος που κόλλησε και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο φινάλε. Πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ ήταν ο Γκόλντεν, ο οποίος έκανε δηλώσεις μετά το ματς και στάθηκε στη μαχητικότητα της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι πολύ καλή ομάδα και γνωρίζαμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Παλέψαμε, δεν τα παρατήσαμε. Πονάει η ήττα, αλλά είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας και την προσπάθειά μας.
Αυτή είναι η ΑΕΚ, αυτή είναι η ατμόσφαιρα, η ιστορία της ομάδας και νομίζω ότι κάναμε περήφανο και τον κόσμο».
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.