Τόνι Κρόος: Ο πρώην άσος της Ρεάλ δοκιμάζει τις ικανότητές του ως διαιτητής και κλέβει την παράσταση!

Τόνι Κρόος: Ο πρώην άσος της Ρεάλ δοκιμάζει τις ικανότητές του ως διαιτητής και κλέβει την παράσταση!

Εντυπωσίασε σε νέο ρόλο ο πρώην διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής

Τόνι Κρόος: Ο πρώην άσος της Ρεάλ δοκιμάζει τις ικανότητές του ως διαιτητής και κλέβει την παράσταση!
Ο Τόνι Κρόος, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Γερμανός πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που πλέον είναι πρόεδρος της δικής του λίγκας, της Icon League, αποφάσισε να δοκιμαστεί σε ρόλο και έκανε το ντεμπούτο του ως διαιτητής σε έναν αγώνα της διοργάνωσης.

Η Icon League, μια λίγκα εμπνευσμένη από την Kings League, είναι μια ιδέα που ο Κρόος δημιούργησε μαζί με τον streamer Ελίας Νέρλιχ στη Γερμανία. «Πάντα κριτικάρω τους διαιτητές, συχνά με το δίκιο μου, και πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα καλύτερα», δήλωσε ο Κρόος σε ένα από τα live streams της λίγκας.



Το ντεμπούτο στη διαιτησία

Η ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του ήρθε στο Ντίσελντορφ, στον αγώνα μεταξύ των The Pack και FC Berlin City, που έληξε με σκορ 2-7. Ο αγώνας είχε και έναν ξεχωριστό καλεσμένο, τον γνωστό καλλιτέχνη Τζέισον Ντερούλο. Ωστόσο, ο Κρόος δήλωσε ότι «δεν είχε πολλά να κάνει», καθώς ο αγώνας ήταν μονόπλευρος και δεν υπήρξαν αμφιλεγόμενες φάσεις. «Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή», πρόσθεσε.

Εντυπωσιακή εμφάνιση ως διαιτητής

Οι Γερμανοί αναλυτές διαιτησίας εξήραν την απόδοση του Κρόος. «Ο Τόνι Κρόος έδειξε εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση. Ήταν ήρεμος, αποφασιστικός και δεν μονοπώλησε την προσοχή, όπως ακριβώς περιμένει κανείς από έναν καλό διαιτητή», ανέφεραν. Η γλώσσα του σώματός του, η ταχύτητα στις αποφάσεις και η αλληλεπίδρασή του με τους παίκτες έδειξαν ότι αντιμετώπισε τον ρόλο με σοβαρότητα. «Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν το είδε ως αστείο ή διαφημιστικό κόλπο, αλλά ως μια πραγματική αθλητική πρόκληση», σημείωσαν οι αναλυτές. Βέβαια, το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν μονόπλευρος και χωρίς δύσκολες φάσεις διευκόλυνε το έργο του.



Και παίκτης στην Icon League

Κλείσιμο
Πριν δοκιμάσει τη διαιτησία, ο Κρόος είχε ήδη αγωνιστεί στην Icon League, φορώντας τη φανέλα της Two Stripes United. Σε εκείνον τον αγώνα, η ομάδα του νίκησε την The Pack, μια ομάδα με πρώην επαγγελματίες παίκτες όπως οι Σιμόν Τερόντε, Κριστιλαν Κλέμενς, Ντανιέλ Καλιγκάρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Κουκουλοφόροι τα έσπασαν στην Πολυτεχνειούπολη - Χτύπησαν γυναίκα υπάλληλο

Kids Wallet: Τι είναι και πώς λειτουργεί - Όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας ανηλίκων

Νίκος Θεοδωράκης για Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Μήπως έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας; Θέλω να κάνω τεστ DNA για να σταματήσει να λέει ψέματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης