Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού στην κατάκτηση της Euroleague του 1997 στη Ρώμη.
Στον τελικό που είχε διεξαχθεί σαν σήμερα, στις 24/4/1997, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 73-58 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού.
Ο Παναγιώτης Φασούλας θυμήθηκε εκείνη την βραδιά και ευχήθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού να πάρει και φέτος την κούπα.
Η ανάρτηση του Φασούλα
«Σαν σήμερα η πρώτη Euroleague του Ολυμπιακού. Δεν ξεχνιέται αυτή η μέρα ούτε οι άνθρωποι, συμπαίκτες, προπονητές παράγοντες, φίλαθλοι και όλοι όσοι τη ζήσαμε μαζί. Αυτά τα 6-7 χρόνια στον Ολυμπιακό με 5 πρωταθλήματα Ελλάδας 2 κύπελλα Ελλάδας και μια Ευρωλίγκα, δεν αναφέρω τις συμμετοχές σε final four, μας έχουν σημαδέψει για πάντα όλους θετικά. Για να μη ξεχνιόμαστε ποιος ήταν είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός. Εμπρός για τον φετινό τίτλο».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών