Για μια ακόμη φορά, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου εντυπωσίασε και κατάφερε να πετύχει τους στόχους της από τον προκριματικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Άπελντοορν.
Η νεαρή σπρίντερ, αγωνίστηκε στην τέταρτη προκριματική σειρά των 60μ γυναικών και παρ' ότι έγιναν δύο άκυρες εκκινήσεις, και αποσυντόνισαν όλες τις αθλήτριες, κατάφερε να κάνει εξαιρετική κούρσα και να τερματίσει στην πέμπτη θέση με το φοβερό 7.18. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου ήρθε στο Ευρωπαϊκό με ατομικό ρεκόρ 7.24 και κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πολύ γρήγορη κούρσα στην οποία βρέθηκε για να κάνει ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Παράλληλα, η Εμμανουηλίδου με αυτό τον χρόνο ανεβαίνει στο Νο3 όλων των εποχών στον κλειστό μετά τις Θάνου (6.96) και Κοκλώνη (7.14). Η Εμμανουηλίδου προκρίθηκε στον απογευματινό (17:00) ημιτελικό με τη 10η επίδοση.
Στο ίδιο αγώνισμα, η Δήμητρα Τσουκαλά που αγωνίστηκε ενώ είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση με πυρετό, έτρεξε στην πρώτη προκριματική σειρά και τερμάτισε σε 7.39 ενώ στην πέμπτη προκριματική σειρά αγωνίστηκε η Ραφαέλα Σπανουδάκη η οποία επίσης μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες κατά τις οποίες ταλαιπωρήθηκε από γρίπη με υψηλό πυρετό, έτρεξε σε 7.41.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη