Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο ΟΑΚΑ και όσοι είδαν από τις εξέδρες ή από την τηλεόραση το ματς με τον Παναιτωλικό θα θυμούνται για καιρό το γκολ του Ουναϊ.
Μία εντυπωσιακή ενέργεια κι εκτέλεση του Αζεντίν Ουναΐ στο 79ο λεπτό έφερε το δεύτερο γκολ για τους «πράσινους» και σφράγισε τη νίκη (2-0).
Από ωραία ενέργεια του Σιώπη και πάσα προς τον Τετέ, εκείνος έδωσε στον Μαροκινό μέσο που «ζύγισε» το πόδι του και με ένα εκπληκτικό, φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Τσάβες για το 2-0 του Παναθηναϊκού.
Μετά το ωραίο γκολ ο Τετέ που έβγαλε την ασίστ έδωσε και πήρε συγχαρητήρια από τον σκόρερ Ουναϊ.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.