Ο Λουίς Πάλμα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου με αντίπαλο την ΑΕΚ και μάλιστα φάνηκε ότι ήταν ιδιαίτερο για τον ίδιο με τον τρόπο που το πανηγύρισε.
Ο εξτρέμ από την Ονδούρα, χόρεψε στους ρυθμούς του Κέντρικ Λαμάρ, με το viral τραγούδι του Αμερικάνου ράπερ. Το τραγούδι «Not Like Us» είναι το χιτ της χρονιάς με το οποίο παρουσίασε το σόου του στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl.
Ο Λαμάρ θεωρείται από τις πιο «φρέσκες» φωνές της ραπ σκηνής και είναι λογικό να εμπνέει τους νέους ποδοσφαιριστές.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»