Η ΑΕΚ μπορεί να... αγχώθηκε κόντρα στον Ατρόμητο, όμως τα έδωσε όλα μέχρι το φινάλε και στις καθυστερήσεις ο Πέτρος Μάνταλος «λύτρωσε» το Δικέφαλο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος είδε την ανατροπή της Ένωσης από τη σουίτα του και μετά το σφύριγμα της λήξης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με την ομάδα του.
Ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ αγκάλιασε και συνεχάρη τον Ματίας Αλμέιδα, τον πρωταγωνιστή Πέτρο Μάνταλο και τους υπόλοιπους παίκτες του Δικεφάλου.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.