Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από τους Πειραιώτες αλλά ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και την ομάδα του τη Σέλτικ και αργά το βράδυ (00.55) αναμένεται στην Αθήνα.
Ο εξτρέμ από την Ονδούρα θα υπογράψει, θα φωτογραφηθεί και το Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο εξτρέμ από την Ονδούρα έπαιξε για δύο χρόνια στη Σέλτικ και είχε εντυπωσιακά νούμερα και συμμετοχές στο Champions League.
Γνωρίζει την Ελλάδα αφού έως το 2023 έπαιζε στον Άρη και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Μασούρας είναι κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός στη Μπόχουμ.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.