Βόλεϊ: Απίθανη φάση σε αγώνα Champions League, παίκτης άθελά του ρίχνει από την σκάλα τον διαιτητή - Δείτε βίντεο
Παίκτης της Σεντ Ναζέρ, στην προσπάθειά του να σώσει την μπάλα, έριξε άθελά του τον διαιτητή από τη σκάλα, δημιουργώντας μια από τις πιο σπάνιες στιγμές στα γήπεδα του βόλεϊ
Ένα απίστευτο περιστατικό σημάδεψε τον αγώνα του Champions League ανδρών στο βόλεϊανάμεσα στην Περούτζια και την Σεντ Ναζέρ, με τον διαγώνιο των Γάλλων, Ενρί Λεόν να ρίχνει άθελά του από τη σκάλα τον 1ο διαιτητήτης αναμέτρησης!
Ο αγώνας της Περούτζια με την Σεντ Ναζέρ για την φάση των ομίλων του Champions League βρίσκεται στο 2-0 και 21-19 υπέρ των Ιταλών και στο τρίτο, όταν έγινε μια φάση που σπάνια βλέπουμε σε γήπεδα βόλεϊ.
Συγκεκριμένα, σε προσπάθειά του να σώσει την μπάλα ο διαγώνιος των Γάλλων, Ενρί Λεόν, έπεσε με δύναμη πάνω στη σκάλα του διαιτητή, Πολ Καταλίν Σάμπο-Αλέξι με τον Ρουμάνο να πέφτει μαζί με τη σκάλα στο τάραφλεξ. Ευτυχώς, δε χτύπησε, αλλά σίγουρα η στιγμή αυτή είναι μέσα στα καλύτερα bloopers της χρονιάς.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά, με την Περούτζια να επικρατεί, αλλά το συμβάν παραμένει ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στον κόσμο του βόλεϊ.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.