Ο Τραμπ ζητά από τις χώρες του ΝΑΤΟ να ανεβάσουν τις αμυντικές τους δαπάνες στο 5% του ΑΕΠ - Θα συνεχίσω να στηρίζω την Ουκρανία, είπε
Σύμφωνα με τους Financial Times, η ομάδα του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε τους ευρωπαίους εταίρους των ΗΠΑ προς η Ουάσιγκτον δεν θα σταματήσει την ενίσχυση της Ουκρανίας με οπλικά συστήματα
Οι Financial Times επικαλούμενοι πηγές από το περιβάλλον του εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και πηγές από τις Βρυξέλλες αναφέρουν πως η Ουάσιγκτον έχει συμφωνήσει να μην σταματήσει την στήριξη του Κιέβου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Ντόναλντ Τραμπ θα ζητήσει από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ να συμφωνήσουν σε άμεση άυξηση της οικονομικής συνδρομής στην συμμαχία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των FT η αύξηση που συζητά ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι σημαντική και συγκεκριμένα από το 2 στο 5% του ΑΕΠ της κάθε χώρας μέλους. Ο Τραμπ δεν θα υποχωρήσει, αναφέρουν οι FT κάτω από ένα επίπεδο του 3,5%.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.