«Αυτά τα πράγματα είναι πολύ στενάχωρα, ξεπερνούν το μπάσκετ. Ο Γιάνις ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ ήσυχος, προσιτός, χαμογελαστός. Αλλά το τι περνάει ο καθένας στη ζωή του δυστυχώς δεν μπορούμε να το ξέρουμε και πολλές φορές πίσω από κλειστές πόρτες δεν μπορούμε να ξέρουμε ο καθένας τι φορτίο κουβαλάει. Είτε είναι πετυχημένος μπασκετμπολίστας, είτε κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά.
Η ψυχική υγεία είναι πάρα πολύ σημαντική και δεν έχει να κάνει ούτε με χρήματα, ούτε με πρεστίζ, ούτε με το τι είσαι σαν άνθρωπος ή τι έχεις καταφέρει στη ζωή. Να προσέχουμε όλοι, όπως είπαμε και με τον γιατρό της ομάδας, όταν έχεις ένα πρόβλημα να το μοιράζεσαι και να το διοχετεύεις. Να μοιράζεσαι τις δυσκολίες σου με τους δικούς σου ανθρώπους. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Υπενθυμίζεται πως σήμερα νωρίς το πρωί (ώρα Ελλάδας) έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Γιάνις Τίμα, ο οποίος φέρεται να έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού που διέμενε στη Ρωσία, φορτωμένος από ψυχολογικά θέματα και με αφορμή το πρόσφατο διαζύγιο από την σύντροφό του, Άννα Σεντόκοβα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.