Ισπανία: Κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο - Στους 7 τίτλους μέσα σε μόλις 15 μήνες οι εθνικές της ομάδες
Μέσα σε έναν χρόνο και κάτι οι Ισπανοί έχουν σαρώσει τα πάντα
Γιώργος Σιάφας
Δεν θα σταματήσει ποτέ να παράγει ποδοσφαιρικά ταλέντα η Ισπανία, που μέσα σε ενάμιση χρόνο αποδεικνύει πως οι ομάδες της βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.
Πριν ούτε έναν μήνα το σύνολο του Λουίς ντε λα Φουέντε πήρε ένα πανάξιο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας (14/7/24), για να δώσει ώθηση στις Κ19 Γυναικών και Ανδρών που κατέκτησαν την ίδια διοργάνωση στις 27 και 28 Ιουλίου αντιστοίχως. Μάλιστα κοινός παρονομαστής στα δύο από τρία Euro είναι πως -όπως και στους Ολυμπιακούς- είναι πως στο δρόμο τους βρέθηκαν οι Γάλλοι, μία φορά στον ημιτελικό (Euro Άνδρες) και μία στον τελικό (Euro Άνδρες Κ19).
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2phi6jtn2dt)
Muy bien!
Αναλυτικά οι πρωτιές της Ισπανίας το τελευταίο 15μηνο:
Ιούνιος 2023: Nations League (Άνδρες)
Αύγουστος 2023: Παγκόσμιο Κύπελλο (Γυναίκες)
Φεβρουάριος 2024: Nations League (Γυναίκες)
Ιούλιος 2024: Euro 2024 (Άνδρες)
Ιούλιος 2024: Euro 2024 (Γυναίκες Κ19)
Ιούλιος 2024: Euro 2024 (Άνδρες Κ19)
Αύγουστος 2024: Ολυμπιακοί Αγώνες (Άνδρες)
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.