Ο ΕΟΚΑΝ συμμετέχει στο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024
Με σύνθημα «Αθλητισμός με αξίες, χωρίς ουσίες », ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024
Η κορυφαία διοργάνωση αγωνιστική ποδηλασίας δρόμου θα εκκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου 2024 και θα τερματίσει στην Αθήνα στις 19 Μαΐου 2024, με πέντε ΕΤΑΠ, διασχίζοντας τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας.
Ο ΕΟΚΑΝ θα έχει συμμετοχή στις Παράλληλες Δράσεις του Γύρου με δικό του περίπτερο στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, με την παρουσία στελεχών και εκπαιδευτικού προσωπικού του Οργανισμού.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες για την ιστορία και την αποστολή του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού καθώς και τις καταστροφικές συνέπειες της φαρμακοδιέργεσης στον αθλητισμό.
«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στην εμβληματική διοργάνωση ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024. Περιμένουμε τα μέλη της ποδηλατικής κοινότητας αλλά και όλους τους επισκέπτες της διοργάνωσης για να μιλήσουμε για το πως διασφαλίζονται οι αξίες του αθλητισμού και η προστασία της υγείας των αθλητών μέσα από την αποτελεσματική καταπολέμηση του ντόπινγκ», δήλωσε ο Διοικητής του ΕΟΚΑΝ ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.