Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ για τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League 1 και έβαλε τον 31χρονο Γάλλο Βίλι Ντελαζό να διευθύνει το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι πρώτης κατηγορίας, αλλά όχι elite.
Ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς θα είναι ο διαιτητής στο Άρης - Ολυμπιακός ενώ στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγνωιστικής: Τεάρτη 24/04
17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Κατσικογιάννης Αλέξανδρος, Βοηθοί: Φωτόπουλος και Στάικος, Τέταρτος: Τσιμεντερίδης, VAR: Ζαμπαλάς και Μεϊντάνας
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.