Ο Ζοάο Κανσέλο έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη του στο ESPN την Παρασκευή (19/04). Ο Πορτογάλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ότι περνάει δύσκολες στιγμές εξαιτίας των ανώνυμων απειλών που δέχεται η οικογένειά του μέσω social media ανοίγοντας ένα φλέγον ζήτημα της εποχής.
«Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου», ξεκίνησε τη σπαρακτική του εξομολόγηση, «σίγουρα δεν το λένε κατάμουτρα, γιατί θα υπήρχαν προβλήματα».
Οι απειλές θανάτου δεν αφορούν μόνο την αγέννητη κόρη του, αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά του: «Προσβάλλουν τη γυναίκα μου, τον γιο μου και την αγέννητη κόρη μου. Είναι σαφές ότι ο σημερινός κόσμος είναι σκληρός. Το να εύχεσαι τον θάνατο ενός μωρού είναι κάτι πολύ σοβαρό»!
Ο Πορτογάλος διεθνής ήταν διατεθειμένος να δεχτεί κριτική για το παιχνίδι του, αλλά όχι αυτή την προσωπική επίθεση: «Αν με κριτικάρουν ως παίκτη, όπως έκανε ο Φέρντιναντ, μπορεί να μου αρέσει ή όχι, αλλά αν μιλούν άσχημα για την οικογένειά μου... Ας μιλούν άσχημα για μένα ως παίκτη, αλλά όχι ως άνθρωπο».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.