Μεντιλίμπαρ μετα την πρόκρισή του Ολυμπιακού: «Η ομάδα είναι καλά, θα ήθελα έναν μεγάλο αντίπαλο στους 16»
Ο Βάσκος τεχνικός των ερυθρόλευκων έκανε λόγο για ολοκληρωμένο παιχνίδι της ομάδας του στη νίκη επί της Φερεντσβάρος
Ο Ολυμπιακός επικρατώντας και στην Ουγγαρία της Φερεντσβάρος με 1-0, προκρίθηκε στους «16» του Conference League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:
Για το αν θα ήθελε να παίζει κάθε εβδομάδα στην Βουδαπέστη: «Ναι θα μας άρεσε, μας ταιριάζει, δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου».
Για την πρόκριση με δύο νίκες και το πως το κατάφεραν και στη Βουδαπέστη: «Με δύο διαφορετικούς τρόπους. Στο πρώτο ματς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, σήμερα κάναμε ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι και μας έλειπε μόνο ένα δεύτερο γκολ».
Για την τριάδα στο κέντρο που δείχνει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο: «Δεν νομίζω πως αυτή τη στιγμή υπήρχε παίκτης που δεν μπορούσε να παίξει. Όλοι οι παίκτες είναι καλά και γενικότερα η ομάδα είναι καλά».
Για ποιον πιθανό αντίπαλο θα ήθελε να φέρει η κλήρωση: «Θα ήθελα τον Άγιαξ γιατί μου αρέσει να παίζω κόντρα σε μεγάλους συλλόγους γιατί σε κάνουν να παίζεις καλά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ως πιθανός αντίπαλος θα ήθελα έναν μεγάλο αντίπαλο».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.