Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην κλήρωση της Παρασκευής

Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην κλήρωση της Παρασκευής

Δείτε τις ομάδες που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του ΠΑΟΚ (ισχυρός) και του Ολυμπιακού (ανίσχυρος) στη φάση των 16 του Conference League

5230732
Διπλή ελληνική παρουσία στην Ευρώπη Μάρτιο μήνα είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε, αλλά η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος για τα play off του Conference League και η εντυπωσιακή πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους της διοργάνωσης έφεραν τις δύο ομάδες στη φάση των 16.

Ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει από τα μέσα Δεκεμβρίου την παρουσία του στην αυριανή κλήρωση (23/2, 14:00) ως πρώτος του ομίλου και θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών αλλά όχι υποψήφιος αντίπαλος του Ολυμπιακού καθώς μέχρι και στη φάση των 16 υπάρχει ο περιορισμός της UEFA που δεν επιτρέπει να βρίσκονται αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα.

Έτσι οι επτά (7) ομάδες με τις οποίες μπορεί να κληρωθεί ο Δικέφαλος από το γκρουπ των ανίσχυρων είναι οι: Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Σερβέτ (Ελβετία), Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Άγιαξ (Ολλανδία), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία), Μόλντε (Νορβηγία), Άιντραχτ (Γερμανία) ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (Βέλγιο). 

Επτά είναι αντιστοίχως και οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού από το γκρουπ των ισχυρών, όπου φυσικά έχει πολύ πιο δυνατούς αντιπάλους καθώς θα αντιμετωπίσει μια εκ των: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα,Φενέρμπαχτσε.

Οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των 16 θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ να είναι φιλοξενούμενος (ως ισχυρός) και τον Ολυμπιακό γηπεδούχος (ως ανίσχυρος), ενώ οι δεύτερες αναμετρήσεις θα γίνουν στις 14 Μαρτίου σε Τούμπα και στην έδρα του αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος - Φρίκη από τα λόγια της 19χρονης: Απειλούσε ότι θα με σκότωνε και με υποχρέωσε να ρίξω το παιδί

Εκκλησία της Κρήτης: Σκληροί όροι για όσους θέλουν να γίνουν νονοί - Τι αναφέρει σχετική εγκύκλιος

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη με τραύμα στην κοιλιά - Σε κωματώδη κατάσταση ο σύζυγός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης