Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: Οργή για έφηβο τρανς που κέρδισε το άλμα εις ύψος κορασίδων σε αγώνα στις ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: Οργή για έφηβο τρανς που κέρδισε το άλμα εις ύψος κορασίδων σε αγώνα στις ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

«Τα αθλήματα των γυναικών δεν είναι χώρος για τους αποτυχημένους άνδρες αθλητές»

trans-navratilova
Την οργή της παλαίμαχης τενίστριας και ανονιχτά δηλωμένης λεσβίας, Μαρτίνας Ναβρατίλοβα, προκάλεσε η νίκη ενός έφηβου τρανς στο άλμα εις ύψος κορασίδων σε αγώνα στις ΗΠΑ.

Αναδημοσιεύοντας το βίντεο με τη στιγμή που ο τρανς πραγματοποιεί το άλμα με το οποίο κέρδισε τον αγώνα, η Ναβρατίλοβα έγραψε στο Χ ότι «θα συνεχίσω να το λέω μέχρι να αλλάξουν οι κανόνες: Τα αθλήματα των γυναικών δεν είναι χώρος για τους αποτυχημένους άνδρες αθλητές».



Κλείσιμο
Σε σχόλιο χρήστη που της ζήτησε να ξεπεράσει το περιστατικό, η παλαίμαχη τενίστρια επέμεινε: «Οι περισσότερες γυναίκες και τα περισσότερα κορίτσια δεν θέλουν αρσενικά κορμιά απέναντί τους σε αγώνες. Και αυτό το αγόρι απλά άφησε μακριά μαλλιά. Κρατήστε τα αρσενικά κορμιά μακριά από τα γυναικεία αθλήματα. Είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν στην κατηγορία των ανδρών».

Σύμφωνα με την Daily Mail ο νεαρός τρανς κέρδισε τον αγώνα στο Interscholastic Athletic Association Division 2 στο Νίου Χάμσαϊρ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Κατά πληροφορίες το νικηφόρο άλμα ήταν στα 1,55 μέτρα ενώ το δεύτερο καλύτερο άλμα ήταν στα 1,52 μέτρα ενώ στην κατηγορία των εφήβων την πρώτη θέση κατέλαβε αθλητής που πέρασε τα 1,72 μέτρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης