Premier League: Πάρτι της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», 4-1 την Τσέλσι - Δείτε τα γκολ

Premier League: Πάρτι της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», 4-1 την Τσέλσι - Δείτε τα γκολ

Οι Reds στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή της Premier League, ανεβαίνοντας στο +5 από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

MixCollage-01-Feb-2024-03-38-AM-7121
Αν η... μηχανή του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίσει σε αυτές τις ταχύτητες, τότε πράγματι οι καλύτερες αναμνήσεις του Γερμανού τεχνικού στα «κόκκινα» βρίσκονται στο μέλλον! Η Λίβερπουλ δίχως καν να ζοριστεί - και παρά τα τέσσερα (!!!) δοκάρια και το χαμένο πέναλτι του Νούνιες - ταπείνωσε με τεσσάρα την Τσέλσι (4-1) βροντοφωνάζοντας πως δεν αστειεύεται, πως θέλει αυτό το πρωτάθλημα λυσσασμένα.

Με το τρίποντο οι Ρεντς «πέταξαν» στο +5 από τους διώκτες τους, αφήνοντας σε απόσταση ασφαλείας τόσο τη Μάντσεστερ Σίτι (που έχει ματς λιγότερο), όσο και την Άρσεναλ! Τέλος στο νικηφόρο σερί των απογοητευτικών Μπλε, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξανά κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα μεγάλο ματς και παραμένουν στη 10η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Θεμέλια νίκης με Ζότα και Μπράντλεϊ
Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν την ενέργεια του κατάμεστου σταδίου σε... καύσιμο και άναψαν από νωρίς τις μηχανές τους, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους στους Λονδρέζους. Μόλις στο 8' το ευθύβολο σουτ του Νούνιες από το όριο της περιοχής... έγλειψε το οριζόντιο μετά την επαφή του Πέτροβιτς, ενώ δέκα λεπτά μετά το εναέριο τελείωμά του με το αριστερό μετά τη φοβερή μπαλιά του Κονατέ είχε ακριβώς την ίδια τύχη αφού με ωραία επέμβαση ο Σέρβος γκολκίπερ της Τσέλσι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του. Το γκολ πάντως δεν άργησε να έρθει.

Στο 23΄ ο Ζότα με πολύ ωραία ενέργεια τρύπησε την μπλε άμυνα και εκτέλεσε με από κοντά για το 1-0. Οι Ρεντς συνέχιζαν να απειλούν και να υποχρεώνουν την ομάδα του Ποτσετίνο σε ρόλο κομπάρσου και στο 39' διπλασίασαν τα τέρματά τους, χάρη στη φοβερή κούρσα και το δυνατό τελείωμα του νεαρού Μπράντλεϊ που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νούνιες σημάδεψε - ξανά - το δοκάρι από την άσπρη βούλα, σπαταλώντας την ευκαιρία για το 3-0.

«Σκότωσαν» τα όνειρα της Τσέλσι οι Σόμποσλαϊ και Ντίας
Κλείσιμο
Ο Ποτσετίνο προσπάθησε να σώσει όσα - ελάχιστα - μπορούσαν να σωθούν με τρεις αλλαγές στο ημίχρονο. Στην πρώτη του καλή στιγμή ωστόσο, ο Μούντρικ, που μόλις είχε περάσει στο ματς, αστόχησε ολομόναχος μέσα από την περιοχή και δεν μπόρεσε να δώσει σφυγμό στους Μπλε.

Η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και ανέβαζε στροφές κατά βούληση. Στο 65' ο Σόμπσοσλαϊ με φοβερή κεφαλιά από τη σέντρα του Μπράντλεϊ πέτυχε το αναπόφευκτο τρίτο γκολ. Παρά τη μείωσε του Ενκουνκού με ωραία ατομική ενέργεια στο 71', η Τσέλσι δεν έδειξε ικανή να φτάσει σε ένα ενδεχόμενο θαύμα και παραδόθηκε στις διαθέσεις των Ρεντς. Στο 75ο λεπτό, ο Νούνιες με το κεφάλι «πέτυχε» το... τέταρτο δοκάρι του, ενώ στο 79' σέρβιρε στον Ντίας που από κοντά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.


Σε αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική της Premier League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Νότιγχαμ Φόρεστ-Άρσεναλ 1-2
Φούλαμ-Έβερτον 0-0
Λούτον-Μπράιτον 4-0
Κρίσταλ Πάλας-Σέφιλντ Γιουν. 3-2
Άστον Βίλα-Νιούκαστλ 1-3
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 3-1
Τότεναμ-Μπρέντφορντ 3-2
Λίβερπουλ-Τσέλσι 4-1
Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ 01/02
Γουλβς-Μάντσεστερ Γ. 01/02

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)

Λίβερπουλ 51
Άρσεναλ 46
Μάντσεστερ Σίτι 46 -21αγ.
Άστον Βίλα 43
Τότεναμ 43
Γουέστ Χαμ 35 -21αγ.
Νιούκαστλ 32
Μπράιτον 32
Μάντσεστερ Γ. 32 -21αγ.
Τσέλσι 31
Γουλβς 29 -21αγ.
Φούλαμ 25
Μπόρνμουθ 25 -20αγ.
Κρίσταλ Πάλας 24
Μπρέντφορντ 22 -21αγ.
Νότιγχαμ Φόρεστ 20
Λούτον 19 -21αγ.
Έβερτον 18
Μπέρνλι 12
Σέφιλντ Γιουν. 10
* Η Έβερτον έχει -10 βαθμούς


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σκηνοθέτις η ξανθιά συνεργάτιδα που έπαιζε τζόγο μαζί του - Οι πρώτες δηλώσεις της

Κολωνός: Ζευγάρι παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες που μπήκαν στην πολυκατοικία χρησιμοποιώντας ένα τραπουλόχαρτο - Βίντεο

Νέα Υόρκη: Αθώος δηλώνει ο ένας εκ των δύο ομογενών που κατηγορούνται για τρομοκρατία - Τα όπλα-φαντάσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης