Απίστευτο φινάλε είχε - στην κανονική του διάρκεια - ο αγώνας μπάσκετ της Φενέρ με τη Μπαχτσεσεχίρ για το πρωτάθλημα Τουρκίας.
Με μόλις 1,9" να απομένουν, η Μπαχτσεσχίρ σκόραρε και πήρε προβάδισμα τριών πόντων (96-93), αγγίζοντας έτσι μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο, στην επαναφορά της Φενέρ, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος σχεδόν από το ύψος της ρακέτας της δικής του ομάδας, πέταξε τη μπάλα με το ένα χέρι, και την είδε να καταλήγει στο καλάθι της Μπαχτσέ, ισοφαρίζοντας έτσι το παιχνίδι (96-96) και στέλνοντάς το στην παράταση!
Δείτε το απίστευτο τρίποντο
Για την ιστορία, η Φενέρ κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο με 110-105.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.