Ο Βινίσιους Τζούνιορ πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ όπου μοίρασε το χρόνο του ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε μάλιστα να δει και αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πήρε δώρο τα παπούτσια και τη φανέλα του Giannis.
Παράλληλα στο Λος Άντζελες επισκέφτηκε και κορυφαίο στούνιο για τατουάζ το οποίο έχουν επιλέξει μεταξύ άλλων ο Κάρλος Αλκαράθ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς.
Ο Βινίσιους αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ υπερπαραγωγή με θέμα τους μύθους των σπορ που τον εμπνέουν. Μέσα σε 8 ώρες ο καλλιτέχνης του ζωγράφισε στην πλάτη τους Πελέ, Μοχάμεντ Αλί, Κόμπε Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν αλλά έκανε ένα τραγικό λάθος με τον τελευταίο.
Κλείσιμο
Έβαλε τον MJ να σουτάρει με το αριστερό ενώ είναι δεξιόχειρας.
Στο τατού υπάρχει η λέξη «Νοοτροπία» και το μότο «Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία». Ο Βινίσιους έχει δεχτεί πολλές ρατσιστικές επιθέσεις στα ισπανικά γήπεδα και έχει ξεκινήσει αγώνα κατά του ρατσισμού.
Ακόμη στο τατουάζ υπάρχει και ένας άγνωστος άνδρας με γυαλιά ηλίου;
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.