Λιγκ Καπ: Χωρίς προβλήματα αποχώρησε μετά απο δύο ώρες από το Ρέντη η αποστολή του Παναθηναϊκού
Οι πράσινοι αποχώρησαν από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μόλις ξεκίνησαν οι προσαγωγές οπαδών
Χωρίς να συμβεί το παραμικρό και μετά από περίπου δύο ώρες μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποχώρησε από το κλειστό του Ρέντη η αποστολή του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε πως ο προημιτελικός του League Cup διακόπηκε οριστικά καθώς λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και την ρίψη χημικών, η ατμόσφαιρα μέσα ήταν αποπνικτική.
Επεισόδια που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού που διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν άφησαν κανέναν φίλαθλοι να αποχωρήσει από το γήπεδο, παρά μόνο γυναίκες και παιδιά και μετά από ένα δίωρο αποφασίστηκε να προσαχθούν όλοι στο αστυνομικό τμήμα. Μόλις έγιναν και οι προσαγωγές αναχώρησε και η αποστολή του Παναθηναϊκού, ξαναλέμε χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών