Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν ζωντανό τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα - Παραμένει στο χειρουργείο

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν ζωντανό τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα - Παραμένει στο χειρουργείο

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - «Αγώνας» δρόμου από το ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας - Έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα

osfp-explosion-m
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το Λινγκ Καπ του βόλεϊ.



Δείτε βίντεο από τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό:

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετέβη και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο νοσοκομείο βρίσκεται κατά πληροφορίες από την Αστυνομία και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Αυτή την ώρα (01:30) στο ΓΝ Νίκαιας επικρατεί ηρεμία. Έξω από το νοσοκομείο υπάρχει παρατεταμένη μια κλούβα της αστυνομίας. Στους δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί δεν τους έχει επιτραπεί να μπουν στον περίβολο του νοσοκομείου και περιμένουν στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxidp6ebdgmx)
Κλείσιμο

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στον μηρό τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxiezynnq9ft)

Πηγές του νοσοκομείου τόνισαν στο protothema.gr ότι o αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

6051564
6051563_2
Οι αστυνομικές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνα με αποτέλεσμα όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο να έχουν προβλήματα με την αναπνοή τους. 

6051558


Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxidwf6phxyx)


Μία ώρα μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, η αστυνομία δεν είχε αφήσει να αποχωρήσουν από το κλειστό γήπεδο περίπου 1.000 άτομα. Οι αστυνομικοί, όπως ανέφεραν πληροφορίες άφησαν να φύγουν γυναίκες και παιδιά και διεμήνυσαν ακολούθως ότι όποιος θέλει να φύγει θα προσαχθεί. 

Η Αστυνομία που μετέφερε στην περιοχή πολλά λεωφορεία για τις προσαγωγές, δεν επέτρεπε ούτε στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα γύρω από το «Μελίνα Μερκούρη» να απομακρυνθούν.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε τον τραυματισμό του αστυνομικού εξετάστηκε και το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του κλειστού γηπέδου.

Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» σημειώθηκε νωρίτερα και δεύτερο περιστατικό με έναν 52χρονο με καρδιολογικό πρόβλημα. Ο άνδρας λόγω της έντασης που προκλήθηκε από τα επεισόδια και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες ο 52χρονος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Ερντογάν: Οι 15 συμφωνίες που υπογράφηκαν - Νέα γέφυρα στον Έβρο, Τουρισμός και εξαγωγές

Το Ρολόι της Αποκάλυψης θα «δείξει» το τέλος της ανθρωπότητας το 2024

Με τον Αταμάν τα είπε ο Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία - «Να οργανώσουμε φιλικό με Μητσοτάκη όταν έρθει στην Άγκυρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης