Σάκκαρη: Χωρίς απώλειες στις «16» της Γουαδαλαχάρα η Μαρία, 2-0 την Χάντερ

Σάκκαρη: Χωρίς απώλειες στις «16» της Γουαδαλαχάρα η Μαρία, 2-0 την Χάντερ

Η Ελληνίδα τενίστρια δυσκολεύτηκε μόνο για... μισό σετ, αλλά ξεπέρασε με 6-2, 6-4 το εμπόδιο της Αυστραλής αντιπάλου της και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Γκιόργκι

Collage_Maker-20-Sep-2023-06-02-AM-16
Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στην φάση των «16» στο 1000αρι τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Αν και δυσκολεύτηκε στο δεύτερο σετ, έκαμψε την αντίσταση της Στορμ Χάντερ με 2-0 σετ (6-2, 6-4 σε 1 ώρα και 19 λεπτά) και τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Γκιόργκι στον επόμενο γύρο.

Απόλυτη κυριαρχία της Σάκκαρη και εύκολο 1-0

Το τέλειο ξεκίνημα έκανε η Σάκκαρη καθώς κράτησε πολύ εύκολα το σερβίς της και έφτασε σε break αμέσως μετά, ασκώντας πίεση στο μπάκχαντ της Χάντερ. Με love game έφτασε στο 3-0, στο πρώτο change του αγώνα με 12-2 πόντους συνολικά.

Η Χάντερ έσβησε break point στη συνέχεια και αντί για 4-0, μείωσε σε 3-1, ανοίγοντας λογαριασμό στο ματς, όμως η Μαρία έφτασε πολύ άνετα στο 4-1. Με σαφή βελτίωση στο σερβίς της, η Χάντερ μείωσε σε 4-2, ενώ από δύο απροσεξίες της Μαρίας έφτασε για πρώτη φορά σε break point στο ματς.

Το σερβίς της Σάκκαρη διόρθωσε τα πράγματα και ήρθε το 5-2, για να ακολουθήσει ένα άνετο break με μηδέν και να κλείσει το πρώτο σετ σε 35 λεπτά.

Το γύρισε την κατάλληλη στιγμή και πέρασε στις «16» η Σάκκαρη

Η Σάκκαρη σέρβιρε πρώτη στο δεύτερο σετ, αλλά μπήκε νωθρά και έκανε εύκολα λάθη για να δώσει break στην αντίπαλό της. Η Χάντερ υπερασπίστηκε το σερβίς της, αφού η Μαρία δεν βρήκε επιστροφές, ενώ έφτασε μία ανάσα από το 3-0, αλλά το break point που είχε, σβήστηκε με άσο από την Σάκκαρη, που τελικά μείωσε σε 2-1 με έναν ακόμη άσο και έναν winner.

Με άσο η Χάντερ έκανε το 3-1 αν και βρέθηκε πίσω με 0-30, με την Σάκκαρη σε ένα κρίσιμο game για την έκβαση του σετ, να κρατά εύκολα το σερβίς της για να μειώσει σε 3-2.

Κλείσιμο


Δεν άλλαξε τίποτα στα επόμενα δύο games, αφού αμφότερες με «όπλο» το σερβίς απέφυγαν το break και η Χάντερ εξακολουθούσε να έχει το προβάδισμα με 4-3, πηγαίνοντας στο σερβίς.

Εκεί… εμφανίστηκε η γνωστή καλή Σάκκαρη. Με love game έκανε το break και ισοφάρισε σε 4-4, για να ακολουθήσει ένα εύκολο service game που την έφερε μπροστά με 5-4. Αμέσως μετά έκλεισε και το ματς η Μαρία με το 4ο break της.


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν κατά Μενέντεζ με θετικά σχόλια για την Ελλάδα: «Μας συνδέει αρχαία φιλία» με την Αθήνα

Υπό κράτηση παραμένουν οι δύο Τούρκοι που πέταξαν drone πάνω από τη βάση του Ναυτικού στον Πόρο

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανακατασκευή των Επειγόντων του Θριάσιου Νοσοκομείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης