Αργεντινή: Πατέρας και γιος αντίπαλοι στην κερκίδα - Δείτε βίντεο

Αργεντινή: Πατέρας και γιος αντίπαλοι στην κερκίδα - Δείτε βίντεο

Το τοπικό ντέρμπι της Κόρδοβα χωρίζει στα δύο κάθε φορά μια οικογένεια, αλλά παρά το πάθος που κυριαρχεί ποτέ η κατάσταση δεν ξεφεύγει από τα αθλητικά (και οικογενειακά) όρια

Argentinaaa
Τελικά το πάθος για το ποδόσφαιρο κάποιες φορές μπορεί να είναι πιο δυνατό κι από την αγάπη για την οικογένεια, χωρίς όμως να ξεπερνάει τα όρια.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Κόρδοβα της κεντρικής Αργεντινής είχαμε το τοπικό ντέρμπι Ταγιέρες-Ινστιτούτο για το Λιγκ Καπ.

Ενα ματς που όπως όλα τα ντέρμπι στη Λατινική Αμερική το πάθος ξεχείλιζε, ωστόσο δύο φιγούρες στις αντίπαλες κερκίδες κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού σταθμού που μετέδιδε τον αγώνα και εν τέλει προέκυψε μια τρομερή ιστορία.

Με τους οπαδούς των δύο ομάδων να είναι σε μικρή απόσταση και τα... «γαλλικά» να εναλλάσσονται με απίστευτη ταχύτητα δύο άνδρες, ένας στην κερκίδα της Ταγιέρες κι ένας σ' αυτήν της Ινστιτούτο αντάλλασαν καρδούλες, πειράγματα και προβλέψεις λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Κλείσιμο
«Αυτός είναι ο γιος μου! Τον αγαπώ, είναι η ζωή μου κι ας υποστηρίζει την Ινστιτούτο...», εξήγησε ο άνδρας στον έκπληκτο ρεπόρτερ ο οποίος ήθελε να μάθει πως προέκυψε η διαφορετική οπαδική προτίμηση.

«Τον έκανε οπαδό της Ινστιτούτο η μητέρα του! Όταν ήταν πιο μικρός ήθελα να τον αφήσω να διαλέξει την ομάδα που θα ήθελε ο ίδιος και έτσι τον έπεισε η γυναίκα μου».

Την συγκεκριμένη εκδοχή επιβεβαίωσε και ο γιος από την αντίπαλη κερκίδα, δίνοντας όμως μια ακόμη πληροφορία. «Ο μεγάλος μου αδελφός έγινε Ταγιέρες από τον πατέρα μου, εγώ Ινστιτούτο από την μητέρα μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάνει αυτό το λάθος και υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά κι εγώ. Βέβαια όταν αρχίσει ο αγώνας θα του λέω οτιδήποτε άλλο εκτός από το ότι τον αγαπώ»

Αμφότεροι έφυγαν μαζί από το σπίτι για το ματς, αλλά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους για να βρεθούν με τους συνοπαδούς τους έχοντας βάλει και το καθιερωμένο στοίχημα.

«Αγαπώ τον πατέρα μου, αλλά αύριο θα πληρώσει το μπάρμπεκιου μετά τη νίκη της Ινστιτούτο», είπε με σιγουριά ο νεαρός, ωστόσο το τελικό 0-0 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και ως προς το ποιος θα πληρώσει το τραπέζι.

Και παρόλο που οι δύο τους θα διαφωνούν ακόμη και τώρα για το ποιος θα έπρεπε να κερδίσει, η ουσία είναι πως ο συγκεκριμένος οικογενειακός... διχασμός ίσως δείχνει προς όλους πως πρέπει να είναι η όποια αντιπαλότητα στον αθλητισμό.

Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν κατά Μενέντεζ με θετικά σχόλια για την Ελλάδα: «Μας συνδέει αρχαία φιλία» με την Αθήνα

Υπό κράτηση παραμένουν οι δύο Τούρκοι που πέταξαν drone πάνω από τη βάση του Ναυτικού στον Πόρο

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανακατασκευή των Επειγόντων του Θριάσιου Νοσοκομείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης