Την Κρήτη επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Λούκα Βιλντόσα και η Μιλίτσα Τάσιτς πριν ο μπασκτεμπολίστας ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.
Ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας είναι εδώ και λίγους μήνες ζευγάρι με την Σέρβα βολεϊμπολίστρια Μιλίτσα Τάσιτς την οποία και γνώρισε στο Βελιγράδι κατά την διάρκεια της θητείας του στον Ερυθρό Αστέρα.
Η πρώην βολεϊμπολίστρια του Ερυθρού Αστέρα που πέρσι έπαιξε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον μπασκετμπολίστα και πριν από λίγες ημέρες έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Ελλάδα.
Επέλεξαν τα Χανιά και το Ρέθυμνο ενώ ταξίδεψαν και σε άλλα μέρη της Κρήτης.
Κλείσιμο
Η Μιλίστα Τάσιτς "αναστάτωσε" την Κρήτη με το καλλίγραμμο σώμα της και τα αποκαλυπτικά μπικίνι της. Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα της Κρήτης και ο Λούκα ξεκίνησε ορεξάτος την προετοιμασία του στον Παναθηναϊκό.
Μένει να δούμε που θα παίξει φέτος η όμορφη Σέρβα η οποία έχει σπουδάσει οικονομικά στις ΗΠΑ
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.