Μπακογιάννης: Με Βαζέχα, Γιατρομανωλάκη και Νικολέττα Καρρά το ψηφοδέλτιο για τον δήμο Αθηναίων

Μπακογιάννης: Με Βαζέχα, Γιατρομανωλάκη και Νικολέττα Καρρά το ψηφοδέλτιο για τον δήμο Αθηναίων

Στο 70% η ανανέωση στον συνδυασμό, με 351 υποψήφιους από 129 γειτονιές της Αθήνας –  «Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης

vazexa-giatromanwlakis-karra-kalidis-arthrou
«Δυναμική, υπερκομματική και συμπεριληπτική» χαρακτήρισε τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά» ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, που παρουσίασε χθες 351 υποψήφιους με τους οποίους θα διεκδικήσει τη δεύτερη θητεία του. Η ανακοίνωση των υποψηφίων έγινε μία ημέρα πριν η ΝΔ, με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώσει επίσημα τη στήριξή της στον εν ενεργεία δήμαρχο. 

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει και εκπλήξεις, καθώς στο πλευρό του κ. Μπακογιάννη βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Κρίστοφ Βαζέχα, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο εικαστικός, ηθοποιός και τραγουδιστής Άγγελος Παπαδημητρίου, η ηθοποιός Νικολέττα Καρά, η παραγωγός Φρόσω Ράλλη, η μουσικός και συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη (κόρη της Νίτσας Λουλέ και ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη).

Η ανανέωση του ψηφοδελτίου είναι της τάξεως του 70%. Στόχος του ήταν να διατηρήσει τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και να επενδύσει σε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μία «ομάδα «καθρέφτης» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά».


Συνδυασμός εμπειρίας και ανανέωσης

Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο δάσκαλος ειδικής αγωγής Βασίλης Αγγελόπουλος, με εμπειρία στον Δήμο που είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον Παύλο Γερουλάνο, ο δικηγόρος ΒασίληςΠάρις Καπερνάρος, γιος του Βασίλη Καπερνάρου, που είναι επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο νυν δημοτικό συμβούλιο.

Στο ψηφοδέλτιο βρίσκονται επίσης η Ντόρα Βυζοβίτη, κόρη του επί σειρά ετών αποβιώσαντος βουλευτή της ΝΔ στην Πέλλα, η Δανάη Βορίδη- Μιχελάκου, γιατρός και σύζυγος του Μάκη Βορίδη, αλλά και η Αλεξία Έβερτ, κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, που το 2019 εξελέγη πρώτη σε ψήφους στο δημοτικό συμβούλιο και σήμερα είναι πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Στα νέα πρόσωπα, που απευθύνονται και σε ευρύτερα ακροατήρια, βρίσκεται ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, ο πρόεδρος του Animasyros Βασίλης Καραμητσάνης, αλλά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο Χάρης Περδίκης.

aggelopoulos_voridi_zoulias
Βασίλης Αγγελόπουλος, Δανάη Βορίδη- Μιχελάκου, Βασίλης Ζούλιας


Η μικρότερη σε ηλικία υποψήφια είναι η Παναγιώτα Στεργιοπούλου, που είναι αριστούχος στις φετινές Πανελλαδικές, ενώ υποψήφιος είναι και ο Δημήτρης Περαντζάκης, που έστησε μια νέα ζωή, με τη συνδρομή των κοινωνικών δομών του Δήμου Αθηναίων, έχοντας ζήσει ως άστεγος.

Κλείσιμο
Οι υποψήφιοι, εξήγησε ο κ. Μπακογιάννης, είναι πάνω από ταμπέλες, διαχωρισμούς και διαιρέσεις, ενώνουν δυνάμεις, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό. «Ο συνδυασμός του Αθήνα Ψηλά, είναι η πιο σημαντική ομάδα, αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε», τόνισε στην παρουσίαση του συνδυασμού του.



perdikis_theodoraki_papadimitrioyu
Χάρης Περδίκης, Μάρω Θεοδωράκη, Άγγελος Παπαδημητρίου





Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός από πυροβολισμό στον Κολωνό - Ένας τραυματίας

Κυβερνητική παρέμβαση για τις εικόνες ντροπής στην κατασκήνωση των ανάπηρων παιδιών στην Αμφιλοχία μετά το ρεπορτάζ από το protothema


Η ΝΔ στηρίζει επίσημα Μπακογιάννη, Ζέρβα και Μώραλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης