Επική ανατροπή από Τζαμαϊκανό σε αγώνα σκυταλοδρομίας - Η κίνησή του που συζητήθηκε
Η επιδόση αλλά και η κίνηση του Ντεάντρε Ντέιλο προκάλεσε συζητήσεις
Μια εντυπωσιακή ανατροπή σημείωσε στο τελευταίο 100αρι του αγώνα σκυταλοδρομίας στους 50ους αγώνες CARIFTA ο σπρίντερ, Ντεάντρε Ντέιλι, από την Τζαμάικα χαρίζοντας την πρωτιά στην ομάδα του.
Ο νεαρός δρομέας, καθώς στους αγώνες συμμετέχουν εθνικές ομάδες με αθλητές κάτω των 20 ετών, πήρε τελευταίος την σκυτάλη και ξεκίνησε αρκετά μέτρα πίσω από τον πρώτο, μέχρι τότε, δρομέα από τις Μπαχάμες.
Παρά το ντεζαβαντάζ, πάντως, ο Ντέιλι όχι μόνο κατάφερε να προσπεράσει τον αντίπαλό του αλλά και να τερματίσει καθαρά μπροστά του.
Αυτό, πάντως, που προκάλεσε συζητήση ήταν η κίνηση που έκανε ο νεαρός Τζαμαΐκανός στον αντίπαλό του καθώς λίγο πριν τον τερματισμό γύρισε το πρόσωπό του και γέλασε.
Για την ιστορία η ομάδα της Τζαμάικας τερμάτισε πρώτη με 39,68 δευτερόλεπτα, ακολούθησαν οι Μπαχάμες με 39,78 δευτερόλεπτα και τρίτοι ήρθαν οι σπρίντερ από το Τρινιντάντ με 40,83 δευτερόλεπτα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.