Ύδρα: Στις 8 και 9 Απριλίου οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος με 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά για τους επισκέπτες
Πρόκειται για πρωτότυπους αγώνες μιας και διεξάγονται στα βουνά της Ύδρας, διασχίζοντας πανέμορφα μονοπάτια μέσα στην παρθένα φύση του νησιού με θέα τη θάλασσα
Στις 8 και 9 Απριλίου 2023 διεξάγονται οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος Ύδρας.
Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων δεν έχει εξασφαλίσει μόνο μια σειρά σημαντικών παροχών για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος αλλά και 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όλων των επισκεπτών της Ύδρας για τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.
Πρόκειται για πρωτότυπους αγώνες μιας και διεξάγονται στα βουνά της Ύδρας, διασχίζοντας πανέμορφα μονοπάτια μέσα στην παρθένα φύση του νησιού με θέα τη θάλασσα.
Ο δήμαρχος Ύδρας και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργος Κουκουδάκης, με σχετική του δήλωση, προσκαλεί όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το Νησί στις 8-9 Απριλίου 2023 υποσχόμενος μια άριστη φιλοξενία και μια μοναδική αθλητική εμπειρία.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.