Ένα συνηθισμένο για τα ελληνικά γήπεδα περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο αυτή τη φορά είχε και συνέπειες.
Συγκεκριμένα, ένας 23χρονος που πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα του “δικέφαλου του Βορρά” με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ενόσω το ματς ήταν σε εξέλιξη, έβγαλε από την τσέπη του συσκευή laser που εξέπεμπε πράσινο χρώμα και άρχισε να στοχεύει αγωνιζόμενους αθλητές, διαιτητές και προπονητές.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του 23χρονου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.