Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την φίλη της, Ντόνα Βέκιτς, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας στο Σαν Ντιέγκο
Η Μαρία Σάκκαρη κάνει σήμερα πρώτη την εμφάνισή της στο Σαν Ντιέγκο.
Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την πολύ καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς, στο ματς που ξεκινά το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:30 ώρα Ελλάδος, με την Σάκκαρη να βρίσκει στον δρόμο της την Κροάτισσα, με την οποία έχουν παίξει πάρα πολλά διπλά μαζί στο παρελθόν. Είναι από τις καλύτερες φίλες της στο Tour και σε επίπεδο μονού έχουν αναμετρηθεί έξι φορές, με την Βέκιτς να έχει προβάδισμα με 4-2 νίκες!
Η τελευταία φορά που έπαιξαν αντίπαλες ωστόσο, ήταν στις αρχές του 2020 στην Αδελαϊδα, όπου η Βέκιτς επικράτησε με 2-1 σετ. Ολες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είχαν γίνει το διάστημα 2016-2018.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.