Εθνική Ανδρών: Η επίσκεψη στον Ιερώνυμο

Εθνική Ανδρών: Η επίσκεψη στον Ιερώνυμο

Αντιπροσωπεία της εθνικής Ελλάδας συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο λίγο πριν το ταξίδι για το Μιλάνο

5666974__1_
Μια ημέρα πριν την αναχώρηση για το Μιλάνο εκεί όπου την Παρασκευή αρχίζει τους αγώνες της στο Ευρωμπάσκετ αντιπροσωπεία της εθνικής ομάδας της Ελλάδας επισκέφτηκε τον  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο. 

Το τιμ της εθνικής ομάδας αποτελούσαν  οι Ιτούδης, Ζήσης, Ντικούδης, Λαρεντζάκης, Μανωλόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

5666967
5666974__1__2


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση τονίζοντας πως θα ήθελαν να πάρουν την ευχή του μία μέρα πριν την αναχώρησή τους για ένα δύσκολο τουρνουά που συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. «Σημασία έχει να είμαστε υγιείς στο σώμα, στο μυαλό και καθαροί στην ψυχή, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα» σημείωσε ο κ. Λιόλιος και συμπλήρωσε ότι «δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κάποιων ανθρώπων ή μίας ομάδας, αλλά για μία προσπάθεια που αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη χώρα».

5666970_2
5666968
Κλείσιμο


Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά και την συγκίνησή του για την συνάντηση και μίλησε για την εποχή που ήταν νέος και συμμετείχε σε ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ ανέφερε πως όταν έχει ελεύθερο χρόνο παρακολουθεί στην τηλεόραση αθλητικούς αγώνες. Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε, ακόμη, ότι έχουμε συνηθίσει να ακούμε την φράση: «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ». Η πλήρης φράση, όμως, έχει μπροστά την λέξη orandum που σημαίνει ότι ευχόμαστε όλοι να έχουμε υγιές σώμα, αλλά και φρόνημα, μυαλό γεμάτα υγεία.

5666965


Κατόπιν ενδιαφέρθηκε για το πρόγραμμα και την πορεία της ομάδας, ενώ τους προσέφερε ως ευλογία ένα βιβλίο για το μοναστήρι του Οσίου Λουκά στην Βοιωτία και ένα μικρό σταυρουδάκι.

Ειδήσεις σήμερα:

«Εκκλησία των Εθνών»: Έτσι... διώχνει τον Σατανά ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης

Ο Τραμπ καυχιόταν σε συνεργάτες του ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν - Τον εκβίαζε;


Πάτρα: Αδελφός εναντίον αδελφού - Υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύθηκε την επιμέλεια της μητέρας για την περιουσία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης