Όπως αναμενόταν, ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς, προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Βελιγράδι, το μεσημέρι της Παρασκευής για τονΠαναθηναϊκό.
Μόνο που η πτήση του τελικά έφτασε στην Αθήνα με μία ώρα καθυστέρηση κι έτσι δεν συνέπεσε η άφιξή του ταυτόχρονα μ' αυτήν του φίλου και συμπαίκτη του στην εθνική Σλοβενίας, Αντρατζ Σπόραρ.
Από το Gazzetta ενημερωθήκατε για το deal μεταξύ του τριφυλλιού και του 28χρονου εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή του. Αυτό θα συμβεί μόλις ο παίκτης περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί.
Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έκανε χρήση tου δικαιώματος της FIFA για τις εμπόλεμες ομάδες, ώστε να μείνει άμεσα ελεύθερος για να τον Παναθηναϊκό και από τον Γενάρη του 2023 θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ''πράσινους'' για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι ο Βέρμπιτς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Europa Conference League.
Κλείσιμο
Το Gazzetta υποδέχτηκε και τον Βέρμπιτς ο οποίος στην πρώτη του δήλωση στο αεροδρόμιο τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος αλλά θα ήθελα να πω περισσότερα όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις».
Το Σλοβένο διεθνή άσο υποδέχτηκαν ο επιχειρησιακός διευθυντής Σπύρος Βλάχος και ο διευθυντής επικοινωνίας Νικόλας Βασιλαράς ενώ τον περίμενε και ο μανατζερ του που είναι ίδιος με του Σπόραρ.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.