Ξέσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αδύνατο να μη μιλήσετε για μένα μια μέρα, ο Τύπος δεν βγάζει αλλιώς λεφτά»

Ξέσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αδύνατο να μη μιλήσετε για μένα μια μέρα, ο Τύπος δεν βγάζει αλλιώς λεφτά»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «ξέσπασε» στα social media απαντώντας σε μια ανάρτηση που δείχνει οπαδούς της Ατλέτικο να κρατούν το περίφημο πανό που ξεκαθάριζε ότι «δεν είναι ευπρόσδεκτος», αλλά και σε μια ανάρτηση με πληροφορίες σχετικά με τη μεταγραφή του

ronaldo
Από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωστοποίησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το αίτημα μεταγραφής τον περασμένο μήνα, μια σειρά από διαφορετικούς συλλόγους σε όλη την γηραιά ήπειρο έχουν συνδεθεί με το όνομα του 37χρονου, με πιο πρόσφατο τους «ροχιμπλάνκος».

Ωστόσο, από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα, οι οπαδοί του συλλόγου κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι με την προοπτική να παίξει ο Πορτογάλος για την ομάδα τους. Σε επίσημη ανακοίνωση ο σύνδεσμος οπαδών Union Internacional de Penas ξεκαθάρισε πως ο πέντε φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν ταιριάζει με τα ιδεώδη και τις αξίες της Ατλέτι και πως ακόμα κι αν η άφιξή του σηματοδοτούσε κάποιον τίτλο δεν θα τον ήθελα στην ομάδα τους.

Επιπλέον, σε φιλικό προετοιμασίας μερίδα υποστηρικτών ανάρτησε πανό που έγραφε «CR7 not welcome»! Ο Πορτογάλος δεν έμεινε άπραγος. Σχολίασε μια ανάρτηση με το πανό των φίλων της Ατλέτικο, βάζοντας μια σειρά από emoji γέλιου και επιπλέον πέταξε τα «καρφιά του» και σε μια δημοσίευση που παρείχε ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του.



«Αδύνατον να μην μιλήσετε για μένα μια μέρα. Διαφορετικά ο Τύπος δεν βγάζει χρήματα. Ξέρετε ότι αν δεν πεις ψέματα δεν μπορείς να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων. Συνεχίστε έτσι και μια μέρα θα έχετε σωστές πληροφορίες».

Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της

Silicon Valley: Το σκοτεινό πρόσωπο με πάρτι, ναρκωτικά, σεξ και τεχνολογία

Επιχορήγηση 28 εκατ. ευρώ σε δήμους της χώρας για μηχανήματα έργου με απόφαση Στέλιου Πέτσα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης