Ο Κλοπ έδωσε μία ακόμη επική απάντηση για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ

Ο Κλοπ έδωσε μία ακόμη επική απάντηση για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ

«Τι θέλουμε; Μια "Χρυσή Αγελάδα" να κάνει τα πάντα;», αναρρωτήθηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του δεν ψάχνει να αγοράσει χαφ

klop
Αδιαμφισβήτητα ένα από τα «καυτά» θέματα στις συζητήσεις των υποστηρικτών της Λίβερπουλ είναι το αν απαιτείται περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας στο κέντρο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι κατηγορηματικός.

«Δεν καταλαβαίνω», είπε ερωτηθείς σχετικά, «ο κόσμος μου είπε για αυτή την συζήτηση αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που θα μου περνούσε από το μυαλό (το να υπογράψουμε άλλον μέσο)».

«Όχι (δεν ψάχνουμε να αγοράσουμε), μπορώ να σας το πω αυτό. Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι στη μεσαία γραμμή. Ποτέ δεν ξέρεις, αν κάποιος έρθει σε εμένα και μου πει "θέλω να φύγω"... αλλά κάνεις δεν ήρθε ακόμα. Αν συμβεί αυτό, τότε πρέπει να μιλήσουμε για νέα ονόματα. Αλλά αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει, τότε πείτε μου γιατί να το κάνουμε;», πρόσθεσε στο ίδιο μήκος κύματος.

«Ας το εξετάσουμε. Από πού θέλετε να ξεκινήσουμε; Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Μίλνερ, Κεϊτά, Κέρτις Τζόουνς, Χάρβεϊ Έλιοτ, Καρβάλιο, Τσάμπερλεϊν. Τώρα θα μου πείτε τι παίκτης μας λείπει; Ξέρω όλα αυτά τα πράγματα (που λέγονται), ότι δεν βάζουμε αρκετά γκολ από τη μεσαία γραμμή, αλλά τι θέλουμε; Αυτή τη «Χρυσή Αγελάδα» που κάνει τα πάντα, και παράγει και γάλα!;».

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης καλεί τον Ερντογάν να απαντήσει για τον χάρτη-πρόκληση και τις «ανοησίες» Μπαχτσελί


«Bild» για το κλείσιμο του Nord Stream 1: «Είμαστε στα χέρια του Πούτιν»


Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας σε όλες τις ομάδες δείκτη μάζας σώματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης