Αντετοκούνμπο: Στην Ακρόπολη μαζί με τους γιους του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους γιους του, τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι βρέθηκαν στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και ο Greek Freak μοιράστηκε τη στιγμή στα social media, ποζάροντας μπροστά στην ελληνική σημαία
Μετά από ολιγοήμερη επίσκεψη στη Γαλλία προκειμένου να δει από κοντά τον αδελφό του Κώστα να παίζει με την Βιλερμπάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα.
Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είναι πλέον στην Αθήνα για διακοπές μαζί με την οικογένεια του.
Ο Αντετοκούνμπο μαζί με τους γιους του, τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι βρέθηκαν στην Ακρόπολη κι ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram με τη σημείωση: «Η ετήσια επίσκεψή μας στην Ακρόπολη».
Κάθε χρόνο ανεβαίνει στον βράχο αλλά για τον μικρό του γιο αυτή ήταν η πρώτη! Ο Γιάννης αποκλείστηκε πρόωρα από τους Σέλτικς φέτος στα πλέι οφ του NBA και έτσι έχει περισσότερο χρόνο για διακοπές και φυσικά η Ελλάδα είναι η πρώτη του επιλογή.
Στις 14 Ιουνίου θα λανσαριστεί επίσημα στην Ελλάδα η ταινία "Rise" με θέμα τη ζωή της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ στις 24 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.