Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αντιρατσιστικό του μήνυμα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αντιρατσιστικό του μήνυμα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε τη Λιόν για να παρακολουθήσει τον αδελφό του Κώστα φορώντας ένα μπλουζάκι με μηνύματα κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της ομοφοβίας και του σεξισμού

giannis_a
Ένα ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να στείλει πολλαπλά μηνύματα κατά του ρατσισμού, της ομοφοβίας και της ξενοφοβίας. 

Ο σταρ του NBA βρέθηκε στις court seats του Astroballe για να δει τον αδελφό του Κώστα να αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα μπάσκετ και τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο επειδή είναι ο Γιάννης αλλά για το μπλουζάκι που φορούσε. 

«Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στις διακρίσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία, στη ξενοφοβία ή κάθε μορφή διάκρισης», έγραφε χαρακτηριστικά το μπλουζάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πίσω μέρος.

γιαννησ


Ο Γιάννης εκτός από σπουδαίος μπασκετμπολίστας είναι και μεγάλος άνθρωπος και το δείχνει όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης