Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, το μοντέλο της Victoria's Secret που φέρνει γούρι στην Άιντραχτ

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, το μοντέλο της Victoria's Secret που φέρνει γούρι στην Άιντραχτ

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ είναι η σύντροφος του Κέβιν Τραπ ο οποίος οδήγησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στους «4» της Ευρώπης μετά από τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα - Η σχέση τους, το φιλί στο Καμπ Νου και η εξιλέωση - Η παραδοχή πως κάνουν σεξ πέντε φορές την εβδομάδα

trapa
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέκλεισε το βράδυ της Πέμπτης (14/4) την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και προκρίθηκε στους "4" του Europa League.


Οι παίκτες της γερμανικής ομάδας έτρεξαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους 30.000 φίλους τους στο γήπεδο της Βαρκελώνης αλλά ο Κέβιν Τραπ, ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ, κατευθύνθηκε προς τα επίσημα για να φιλήσει την καυτή σύντροφο του.

Ο Κέβιν Τραπ είναι ζευγάρι και έχει αρραβωνιαστεί από την 5η Ιουλίου το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret, την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Η Βραζιλιάνα καλλονή έκλεψε την παράσταση στην εξέδρα και ο διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας μέσα στο γήπεδο.

Ο 31χρονος έχει 10 συμμετοχές με την Άιντραχτ στο φετινό Europa League και είναι ο φύλακας άγγελος της. Η Βραζιλιάνα καλλονή που είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη του είναι πάντα δίπλα του και φέρνει γούρι σε εκείνον αλλά και στην ομάδα.

Η γνωριμία τους στο Παρίσι 

Κλείσιμο
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015. Τότε ο Τραπ έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη συνάντηση τους έγινε στο Παρίσι και λίγους μήνες μετά παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι. Μετά από 3 χρόνια ο πορτιέρο της έκανε πρόταση να αρραβωνιαστούν και η ίδια υποστηρίζει πλέον ανοιχτά ότι θα παντρευτούν.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία μοιράστηκε μάλιστα ένα βίντεο με τους 4,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram επιβεβαιώνοντας την είδηση ​​και έγραψε: «Σύντομα θα γίνω η κυρία Τραπ».

Η Μύκονος και το σεξ 


Το ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2021 επισκέφτηκαν την Μύκονο με την Ιζαμπέλ να αναστατώνει το νησί με τις σέξι εμφανίσεις της.

Η Ιζαμπέλ δεν αποθεώνει τον Κέβιν μονάχα για τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο αλλά έχει δηλώσει πως είναι "καυτός" στο σεξ. Υποστήριξε μάλιστα ότι κάνουν έρωτα έως και πέντε φορές την εβδομάδα.

Για τον άνδρα της ζωής της είχε πει: «Όταν συναντάς αυτόν που σου αλλάζει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα, τότε είσαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός!». Η Ιζαμπέλ που έχει πίσω της τεράστια καριέρα ως μοντέλο τον στηρίζει στις επιτυχίες όπως αυτή της Άιντραχτ στην έδρα της Μπαρτσελόνα αλλά και στις αποτυχίες.

Ο Τραπ ήταν τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα του Καμπ Νου, το 2017, όταν η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει με 6-1 και η Ιζαμπέλ είχε αναλάβει να τον παρηγορήσει.

Η Βραζιλιάνα είχε επιλεγεί το 2007 από το People στους «100 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο».


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς μαζί με το Moskva μπορεί να χάθηκε και ένα κειμήλιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Μήνυση σε βάρος του νεαρού Αιγύπτιου υπέβαλε ο Λιγνάδης – Τον εγκαλεί για ψευδή κατάθεση

Προβάδισμα με 54% στον Μακρόν δίνει και νέα δημοσκόπηση στη Γαλλία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης