Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: «Η Μύκονος είναι το δεύτερο σπίτι μου!»

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: «Η Μύκονος είναι το δεύτερο σπίτι μου!»

Το super model από τη Βραζιλία προτιμά για διακοπές το Νησί των Ανέμων και το πεντάστερο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo», όπου φωτογραφίζεται και μιλά αποκλειστικά στο «GALA» για τον χειμώνα της καραντίνας, το κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και τα ελληνικά καλοκαίρια της

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
gkoulart3
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ δεν είναι απλώς μια πανέμορφη Βραζιλιάνα και μία από τους λατρεμένους «Αγγέλους» της Victoria’ s Secret. Είναι το κορίτσι-φαινόμενο, που χάρη στην ομορφιά της, στην αληθινή της ευγένεια και το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο της κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει την αγάπη του κόσμου και να μετατραπεί στο πιο hot top model των social media, με followers που αγγίζουν τα πέντε εκατομμύρια. Θα συναντηθούμε για δεύτερη φορά στη Μύκονο, το «δεύτερο σπίτι της» όπως λέει και η ίδια με το χαρακτηριστικό μπρίο μιας γνήσιας Βραζιλιάνας.
IZAMPELA-GKOULART__3_

«Ο χειμώνας ήταν αναμφισβήτητα δύσκολος», μου λέει στην αρχή της κουβέντας μας η Βραζιλιάνα καλλονή. «Για δεύτερη φορά η ζωή μας, η καθημερινότητά μας, ήταν εντελώς διαφορετική από παλιά. Η ανεμελιά λες και χάθηκε, αφού κανείς δεν μπορούσε να βγει και να επικοινωνήσει άνετα με τον άλλον, με αποτέλεσμα όλες οι δουλειές να γίνονται μέσω Διαδικτύου. Εχω να δω τους δικούς μου στη Βραζιλία από το περασμένο φθινόπωρο. Η ανθρωπότητα έζησε μια πρωτόγνωρη κατάσταση». Σχολιάζω ότι ένας από τους χώρους που επλήγησαν ιδιαιτέρως ήταν αυτός της μόδας. «Οι αλλαγές που ήρθαν στη ζωή μας αφορούσαν όλους τους κλάδους και τους τομείς της ζωής», μου απαντάει και συνεχίζει: «Σαφώς και είδαμε πρωτοφανή πράγματα και στον χώρο της μόδας. Οι Fashion Weeks πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά, ενώ οι πωλήσεις γίνονταν μέσω e-shops. Την περίοδο της καραντίνας δούλεψα πολύ, αλλά χωρίς να έχω άμεση επαφή με την ομάδα μου. Ολες οι συσκέψεις με το team των στενών μου συνεργατών έγιναν μέσω zoom».

Πίνει μια γουλιά από τον χυμό της από φρέσκα φρούτα, ρίχνει μια ματιά στην υπέροχη Χώρα της Μυκόνου και με την κλασική βραζιλιάνικη αισιοδοξία αλλάζει θέμα: «Ας μιλήσουμε για καλοκαίρι, ανεμελιά, φλερτ με τις Κυκλάδες και τον ήλιο. Για εμένα καλοκαίρι χωρίς Μύκονο δεν νοείται. Είναι η πέμπτη φορά που επισκέπτομαι το νησί και θα συνεχίσω να έρχομαι. Είναι αυτός ο μοναδικός συνδυασμός καλοκαιρινής ραστώνης, ευγένειας των ανθρώπων και κοσμοπολίτικης αύρας.

IZAMPELA-GKOULART__4_
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ περνάει υπέροχες διακοπές στη Μύκονο και στο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo»

Λατρεύω τη Μύκονο, αγαπημένο μου ξενοδοχείο είναι το “Cavo Tagoo” και πλέον στους φίλους μου συγκαταλέγεται και μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου και ψυχή του νησιού, Σούλα Λιάκου. Θεωρώ τη Μύκονο το δεύτερο σπίτι μου, το καλοκαιρινό μου σπίτι».

Τριγυρνά στα μυκονιάτικα σοκάκια και στις παραλίες όπου ντόπιοι και επισκέπτες την πλησιάζουν με καλοπροαίρετη διάθεση, που φτάνει τα όρια του ενθουσιασμού. «Αυτά είναι τα καλά του Ιντερνετ», μας λέει. «Χάρη στην τεχνολογία και τα social media, ο κόσμος σε μαθαίνει όχι μόνο μέσω της δουλειάς σου, αλλά και της προσωπικότητάς σου. Αλλωστε αυτό που δείχνω είναι το lifestyle μου. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να κυκλοφορείς έξω και να εισπράττεις την αγάπη των ανθρώπων. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι ευγενής. Σε πλησιάζει για να σου πει κάτι όμορφο ή να σου πιάσει συζήτηση. Κυκλοφορώ στο νησί και εισπράττω όλη αυτή τη θετική αύρα. Είναι υπέροχο, γι’ αυτό και παραδέχομαι: “Ελληνες, σας λατρεύω!”».

Κλείσιμο
Πρόσφατα βρέθηκε και στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που προσκλήθηκα στη μεγάλη αυτή γιορτή του σινεμά. Αυτή τη φορά όμως είχα την τύχη να συναντηθώ και να συνομιλήσω με γνωστούς ηθοποιούς για την κοινωνική πραγματικότητα αλλά και για τις ταινίες. Ομολογώ ότι ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Συνδύασα, βέβαια, την επίσκεψη στο δημοφιλές φεστιβάλ και με δουλειά». Θα μπορούσε η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ να γίνει ηθοποιός όπως έχει συμβεί με πολλά διάσημα μοντέλα; «Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί», μας λέει με τη σεμνότητα που τη διακρίνει. «Θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω τώρα. Μου αρέσει ο κινηματογράφος και δεν αποκλείω τίποτα. Για να γίνεις βέβαια επαγγελματίας ηθοποιός απαιτείται και η κατάλληλη κατάρτιση, οι αντίστοιχες δηλαδή σπουδές».
IZAMPELA-GKOULART__7_
Αυθόρμητη selfie με τη Μαρία Λεμονιά

Η Βραζιλιάνα top model, παρότι διάσημη, ζει μια σχετικά απλή ζωή στη Γαλλία με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της. «Είμαι σαν όλες τις γυναίκες της ηλικίας μου. Ξυπνάω νωρίς, προσέχω τη διατροφή μου, κάνω γυμναστική και εργάζομαι πολλές ώρες. Αγαπώ αυτό που κάνω και το κάνω με τελειομανία αλλά και πάθος. Από την άλλη, μου αρέσει να προσκαλούμε φίλους στο σπίτι, να βγαίνουμε έξω για φαγητό και να απολαμβάνουμε τις εκδρομές όποτε οι υποχρεώσεις μας μάς το επιτρέπουν. Το μάθημα που μας έδωσε η σκληρή εποχή της πανδημίας εγώ το είχα πιάσει από πολύ μικρή. Χαίρομαι τη ζωή. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που μου προσφέρονται και απολαμβάνω την καθημερινότητά μου».
IZAMPELA-GKOULART-_8_

Η κουβέντα μας πάει στις σωματικές της αναλογίες. Την κολακεύω κι εκείνη με ευχαριστεί κάνοντάς μου μια ζεστή αγκαλιά. «Δεν νομίζω ότι έχω το τέλειο σώμα», σχολιάζει με διάθεση να βάλει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. «Δεν υπάρχει τέλειο σώμα. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι ωραία και άνετα με το κορμί που διαθέτεις. Να διατηρείς καλή σχέση με τον εαυτό σου, να σου αρέσεις και να σε αγαπάς. Κάνω ένα στρεσογόνο επάγγελμα, ταξιδεύω πολύ και εκείνο που αποτελεί αντίβαρο σε όλα αυτά είναι το υγιές lifestyle. Oταν βρίσκομαι στο σπίτι τρέφομαι με ό,τι πιο υγιεινό υπάρχει. Τρώω λαχανικά, φρούτα, πρωτεΐνη, χωρίς λάδια και τηγανητά. Το κάνω αυτό γιατί ξέρω ότι στα ταξίδια δεν θα έχω τις ίδιες δυνατότητες. Θα επιλέξω από έναν κατάλογο το πιο υγιεινό, θα κάνω και την παρασπονδία μου όμως. Είμαι προσεκτική χωρίς να γίνομαι υστερική. Θα φάω και πίτσα και μακαρόνια και κάποιο χάμπουργκερ. Ολα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας. Αλλωστε μου αρέσουν και κάποιες ελληνικές γεύσεις που δεν θεωρούνται light, όπως η φέτα και η ταραμοσαλάτα. Με τη φέτα συνοδεύω τα πάντα. Ακόμη και την πρωινή μου ομελέτα».
IZAMPELA-GKOULART__6_

Με τα ψηλόλιγνα πόδια της έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Balenciaga, Givenchy, Valentino, Balmain, Dolce & Gabbana, Ungaro, Emilio Pucci, Chanel κ.ά., έχει υπάρξει το πρόσωπο των καλλυντικών Mac, έχει γίνει εξώφυλλο στο «Sports Illustrated» και φυσικά έχει δεχτεί τον πιο τιμητικό τίτλο: χρίστηκε «Αγγελος» της Victoria’s Secret. Κατά τη διάρκεια του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, έγινε εξώφυλλο στο γερμανικό «Gala». Τη ρωτάω τι κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται σέξι. Είναι η πλέον κατάλληλη να απαντήσει, αφού σε κάθε ανάρτησή της με μαγιό, τα social media παίρνουν φωτιά και το κοινό την αποθεώνει με πάνω από 200.000 likes. Το σκέφτεται για κάποια δευτερόλεπτα. «Δεν είναι ούτε τα ρούχα, ούτε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Είναι η αυτοπεποίθηση και ο αέρας που αποπνέει ο καθένας μας. Η γυναίκα που αισθάνεται σέξι, το εκπέμπει. Αυτή είναι μια γενική τοποθέτηση που είναι πιο κοντά στη δική μου ιδιοσυγκρασία και φιλοσοφία ζωής. Από κει και πέρα κάθε γυναίκα θα μπορούσε να σου απαντήσει και κάτι άλλο. Εγώ είμαι υπέρμαχος της άποψης ότι όλα ξεκινούν από τον εσωτερικό μας κόσμο. Ακόμη και η ενέργεια που εκπέμπουμε».

Εμμένω στη μόδα και στα social media. «Δεν θα μπορούσα να σου πω ότι αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι αυτός ή ο άλλος. Αυτά αλλάζουν κατά εποχή, οπότε δεν θα είχε νόημα να αναφερθώ σε ονόματα. Εχω συνεργαστεί με πολλούς που τους λατρεύω, όπως επίσης με κάποιους δεν έτυχε να συναντηθούν οι δρόμοι μας κι ας μου αρέσει η δουλειά τους. Η μόδα προβάλλει την όμορφη πλευρά της ζωής που όλοι την έχουμε ανάγκη».
IZAMPELA-GKOULART__9_

Και η Victoria’s Secret; «Υπήρξε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής και της καριέρας μου. Πολύς κόσμος με πρωτογνώρισε μέσα από το συγκεκριμένο brand. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα μοντέλα ονειρεύονταν να φορέσουν τα υπέροχα εσώρουχα, τα φτερά και να πρωταγωνιστήσουν στα πιο καλοστημένα, ακριβά shows του συγκεκριμένου οίκου. Δεν είναι μια κλασική επίδειξη μόδας, είναι σαν μια θεαματική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ. Περπατάς στην πασαρέλα με τη Ριάνα, την Κέιτι Πέρι και τόσους άλλους, με τη μουσική να ανεβάζει την αδρεναλίνη και τον ρυθμό. Tα shows της Victoria’s Secret είναι υπερθεάματα όπου τα σκηνικά αλλάζουν μέσα σε δύο λεπτά. Ο κόσμος μπορεί να μην το καταλαβαίνει, τα μοντέλα όμως ζουν όλο αυτό τον πυρετό στα παρασκήνια. Λατρεύω αυτά τα shows. Αποτελούν σημείο αναφοράς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα πιο ακριβοπληρωμένα και δημοφιλή μοντέλα του κόσμου συνδύασαν την καριέρα τους με τα catwalk του αγαπημένου στο κοινό brand».

Αγαπά την οικογένεια -η δική της είναι πολυμελής και μένει στη Βραζιλία, την οποία επισκέπτεται τακτικά- και ο γάμος με τον σύντροφό της, τον Γερμανό ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ που αγωνίζεται στην Αϊντραχτ Φραγκφούρτης, είναι στα σχέδιά της. «Σ’ το ξαναείπα και πέρσι. Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, αλλά μας πρόλαβαν η πανδημία και τα lockdown. Aναβάλαμε τον γάμο γι’ αργότερα προκειμένου να είναι μαζί μας και η οικογένειά μου από τη Βραζιλία. Ετσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση με τις μεταλλάξεις και τους αρρώστους, η Βραζιλία, όπως και πολλά άλλα μέρη του κόσμου, περνά δύσκολα. Ναι, η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στα σχέδιά μου. Μεγάλωσα άλλωστε σε μια οικογένεια με 7 παιδιά. Φαντάζομαι και εμένα στο μέλλον ως μητέρα με πολλά παιδιά. Είμαι εξοικειωμένη με τα σπίτια στα οποία μοιράζονται στιγμές ευτυχίας πολλά μέλη, που ακούγονται δυνατές κουβέντες και υπάρχει ζωή. Ενα σπίτι με πολλά μέλη είναι ένα ευτυχισμένο σπίτι».

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ αγαπά τη θάλασσα, τα μαγιό και τις ατελείωτες ώρες συνάντησης με τον καυτό ήλιο. Είναι τρυφερή σύντροφος, καλή φίλη, μια ευγενική star της πασαρέλας, αλλά και των social media. Την ώρα που συνομιλείς μαζί της αντιλαμβάνεσαι ότι η επιτυχία και η διεθνής αναγνωρισιμότητα δεν την έχουν επηρεάσει. Παραμένει πάντα το κορίτσι που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1984 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, η κόρη του βαφέα σπιτιών, το δεύτερο παιδί της οικογένειας που βοήθησε τα αδέλφια της να μεγαλώσουν. Οταν, δε, γνώρισε την επαγγελματική επιτυχία, φρόντισε η οικογένειά της να αποκτήσει μια καλύτερη ζωή.

Δεν είναι απλώς μία ακόμη εξωτική καλλονή. Είναι η Βραζιλιάνα που λατρεύουμε εμείς οι Ελληνες. «Οι Βραζιλιάνες είμαστε λίγο απ’ όλα. Είμαστε και κορίτσια της διπλανής πόρτας, εξωστρεφείς, δοτικές, με αγάπη στην αλήθεια και την επικοινωνία. Από την άλλη, μας αρέσει η ζωή και κοιτάμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της. Εχουμε μεγαλώσει δίπλα στη θάλασσα, φορώντας μαγιό, είμαστε απλές, αλλά συγχρόνως έχουμε και τη διάθεση να κάνουμε πράγματα». Η κουβέντα μας κλείνει με την Ελλάδα και τους Ελληνες. «Αγαπώ τη χώρα σας. Αν ψάξεις, θα βρεις πολλά κοινά σημεία μεταξύ Ελλήνων και Βραζιλιάνων. Το λέω για άλλη μία φορά και το εννοώ: Ελληνες, σας αγαπώ!» .
IZAMPELA-GKOULART__1_
IZAMPELA-GKOULART__2_
IZAMPELA-GKOULART__10_


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΙΤΑΝΑ PHOTOGRAPHY


Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Προ των πυλών τα 3.500 κρούσματα - Έρχεται κορύφωση του τέταρτου κύματος μέσα στον Αύγουστο

Δείτε βίντεο: Άγνωστος μαχαίρωσε γυναίκα που φορούσε μπλούζα που έγραφε «Charlie Hebdo» στο Λονδίνο

Για μπάνιο στην Ακράτα ο Βασίλης Κικίλιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK