Ο Αρης δικαιώθηκε από το CAS και παίρνει πίσω τους 6 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί.
Νέα δεδομένα δημιουργούνται στο πρωτάθλημα, τόσο σε ό,τι αφορά τη μάχη για τα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική, όσο όμως και τη διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) έκανε δεκτή την προσφυγή του Άρη για την περιβόητη υπόθεση Λάσκοφ, όπου κατηγορούνταν για πλαστογραφία, κάτι που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς παίρνουν πίσω τους έξι βαθμούς.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Άρης ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και πλέον ανεξάρτητα από το τί θα γίνει την τελευταία αγωνιστική, έχουν εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.